1/2 pakke gorgonzola eller anden god blød ost. 1/2 pakke gorgonzola eller anden god blød ost. Grønkål Grønkål Grønkål, det er altså sådan en sjov kål, både ser og smager fantastisk, også er den frisk og med masser af bid
Der er mange super lækre variationsmuligheder, men da jeg for første gang fik risotto med gorgonzola og pære i Italien i sommer, besluttede jeg, at jeg bare måtte genskabe retten
Gorgonzola. Læg en smule parmaskinke, så en klar gorgonzola og giv det en omgang med ukrudtsbrænderen, så den smelter lidt – alternativt kan det klares under ovnens grill
Spinat og gorgonzola er den perfekte kombination. Jeg kan rigtig godt lide gorgonzola, og derfor leder jeg altid efter gode undskylder for at putte det i maden
Gorgonzola fordeles i klatter rundt på tærten. karry, salt, peber og hvidløgsblanding) et par timer½-1 pakke bacon, ca 80 g1 rød peber i tern125 g optøet spinat, drænet2 store forårsløg, snittet1 håndfuld frisk basilikum, kan udelades3 æg2 dl creme fraiche 9%50 g reven ost75 g gorgonzolasalt og peberDejen røres sammen, hviler gerne ½ time på køl
Typen og kvaliteten af den gorgonzola, du bruger, gør hele forskellen i denne ret. Gorgonzola er en blød ost, der stammer fra Norditalien, nærmere bestemt den lille by Gorgonzola ikke langt fra Milano
Gorgonzola. Skær gorgonzola ud i mindre bidder og anret dem rundt omkring på faddet. Gorgonzola. Som årstiderne ændrer sig, ændrer de middagsretter vi stiller på bordet sig også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.