Til nytår havde vi besluttet os for at vi ville have maden udefra. Efter influenza i hele familien, var overskuddet minimalt til at tilbringe en hel dag i køkkenet
Savner du en hurtig og nem, lækker ret, der giver dig smager og følelsen af at sidde og spise morneysauce blandet med pasta, så er her en mulig erstatning
Det har stået lidt stille på bloggen den sidste uges tid, og det må I dejlige mennesker undskylde. Jeg har simpelthen bare trukket stikket ud og slappet totalt af
Nu er der under to måneder til juleaften, og julestemningen begynder snart at indfinde sig i det lille hjem (selvom min kæreste synes at det er alt for tidligt)
J. e. g. E. R. i. k. h. u. -. m. n. s. H. A. D. ,. a. t. v. p. å. l. æ. d. r. b. f. ø. j. o. M. I. c. w. y. S. 5. 8. (. ). 9. 6. 3. 1. 0. 4. T. 2. x. L. N
På fredag er det store bededag, og traditionen tror skal der spises varme hveder aftenen før. Hveder, theboller – eller krydderboller (som jeg nok kendte dem under, som barn) er lyse, luftige og ikke særlig sunde boller
Herhjemme er vi ret glade for tortillas, og oftest køber vi de der færdige fra levevis. Men men men – de er jo lavet på hvedemel og derfor ikke en mulighed i udelukkelsesfasen på low fodmap diæt
I sidste weekend lavede jeg for første gang disse indiske koftas. Det er små kødboller lavet af oksekød, godt krydret med spidskommen, koriander, chili og ingefær
Jeg elsker omeletter – og egentlig bare æg i det hele taget. Det er nemt, smager fantastisk, kan varieres i det uendelige, det er pivsundt, og så tager det kun et par minutter fra æggene knækkes, til de er på tallerkenen – what’s not too like
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.