Bounty - den i rød indpakning. Super lækre bounty - server med en god kop kaffe. Står du mangler en lille fræk ting, som du kan servere for dine gæster, så kommer her en meget nem og simpel opskrift på lækre hjemmelavede bounty
-. -. -. D. e. n. r. t. i. l. b. d. a. g. ,. u. k. o. s. å. y. m. v. R. 2. 3. p. é. T. N. ø. f. (. 4. ). 1. 8. M. A. I. E. h. w. c. æ. /. 0. 6. j. S. B. K
-. S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. é
-. -. -. -. -. -. -. -. -. J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Det er en hverdagssuppe til en kølig efterårsdag, men en suppe som også sagtens kan serveres til skrub af-mad – som alternativ til den traditionelle aspargessuppe – eller som forret
35-40 minutter. Tilsæt så resten af ingredienserne og bring i kog, og lad herefter suppen simre i 20-25 minutter eller indtil kartoflerne er kogt helt møre
4-5 store kartofler, som skæres i mindre stykker (jo mindre, des hurtigere laves suppen). 4-5 store kartofler, som skæres i mindre stykker (jo mindre, des hurtigere laves suppen)
Dette er en lækker, cremet og mild suppe, som er ultranem at lave. Det er en god idé at bruge frisk timian til suppen, da det giver den allerlækreste smag
Er du endnu ikke blevet træt af suppe i vinterkulden, så er denne kartoffelsuppe perfekt, hvis du lige har en rest kartofler og lidt skinke, bacon eller andet i køleskabet - og ikke mindst skal have en nem aftensmad
Kartoffelsuppe. Der er ikke noget så herligt som at komme ind i varmen og få dejlig, varm suppe. En suppe af gode, danske råvarer, som der er sæson for lige nu
Så mens brændeovnen langsomt varmede stueren op efter en lang dag på arbejdet, og kvalmen ødelagde de store kulinariske planer, så besluttede jeg mig for at lave en af mine favoritsupper – kartoffelsuppe
Der er faktisk ingen grund til ikke at spise de sunde knolde hver dag, men det kræver nogle gode opskrifter, og her er mit bud på en god kartoffelsuppe med danske økologiske porrer og dild
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.