tofufrikadeller m. ristede bøgehatte og spidskålssalat m. friske hasselnødder
Kødfri fredag
Kødfri fredag
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  •  
  • frikadeller
  • 250 g kartofler
  • 200 g tofu, gerne røget eller marineret
  • 100 g løg
  • 125 g gulerod
  • 100 g majs (evt. 50 g majs/50 g grønne ærter)
  • 4 spsk finvalsede havregryn
  • 4-5 spsk sojafløde eller anden fløde
  • 1 spsk garam masala
  • rasp
  • olie til stegning
  •  
  • svampe
  • 2 forårsløg
  • 1 lille skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g bøgehatte eller andre svampe
  • limesaft
  •  
  • spidskålssalat
  • ¼ grøn spidskål
  • ¼ lilla spidskål
  • 1 pære
  • 25 g friske hasselnøddekerner
  • 1 håndfuld brøndkarse eller andet grønt
  • 4 spsk olivenolie
  • 2-3 spsk limesaft
  • ½-1 spsk sennep

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.