UdskrivE-mailTweetSynes godt om dette. Vi er stadigvæk i København, så jeg får ikke bagt noget i dag, men jeg har småkagedej til 5 forskellige slags til at ligge klar i fryseren
De sidste par år, har jeg spist nøddesteg juleaften (ja, ja, jeg ved godt det er tidligt at tænke på jul, men maden bliver jo klart bedst, hvis man øver sig i rigelig god tid
Normalt ville jeg have tilsat en lille smule vand og i øvrigt sørget for, at retten ikke steger tør. Et “kedeligt” og hårdt stykke kød, som fx kalve- eller okseskank, bliver himmelsk, når det får lov at passe sig selv i gryde
-. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. k. a. l. n. v. æ. d. i. H. ". P. c. p. T. å. (. u. ). S. 1. 5. 8. 0. L. /. 2. M. U. K. b. h. D. E. y. ,. x. j. J. I. G. R. Ø. V
Tag bøfferne ud af køleskabet i god tid, så de har stuetemperatur, før du begynder. Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere tilT-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode
En dejlig lørdags mad - culotte- dejlig rød inden i og med skønt tilbehør af jordskokkegratin, honningbagte tomater, rosmarinkartofler og en dejlig salat
Så jeg måtte over til naboen og tigge om at få lidt af deres rabarber. Men det vil jeg lave om på, da man faktisk kan bruge rabarber til mange forskellige retter
Jeg har fået fat på en meget stor lammekølle, så der er mad til mange dage i den. Og jeg skal nok komme med forslag til, hvordan du skal bruge resterne
Steg dem til de er sprøde og gylden og læg dem til afdrypning på køkkenrulle. pandekagedej og dyp hyldeblomst skærmene i dejen og derefter steg dem på en varm pande med smør/olie på
Jeg valgte at få min bønner malet, så de passer til en stemple kande - vi har godt nok en rigtig kaffemaskine, men den bruger vi kun når vi har gæster, så det er stempelkanden der bliver brugt
For gåsesteg og risengrød og klejner, limonade. For nogle år siden, da vi holdt ferie i Irland, var vi inde på en hyggelig restaurant - langt ude på landet
-. -. F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.