Skær en lomme i mørbraden hele vejen ned langs siden, men pas på ikke at skære igennem kødet. Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbraden ovenpå
Steg baconet og læg ovenpå koteletterne. Spis på bund af blomkålsmos, brocoolimos eller stegt hvidkål. hæld den cremede balnding på toppen og bag i ovnen 1 time på 180 grader
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Svinefilet og grønnsaker er klart på ca. Jevn sausen med maisennamel ut rørt i kaldt vann, og smak til med litt pepper og eventuelt salt, soyasausen inneholder mye salt -så smak på sausen først
Stek kjøttet i stekepanne med godt smør, på alle sider så både svinefilet og bacon blir stekt. Saftige, litt sterke svinemedaljonger, servert med estragon ovnstekte poteter, stekt fennikel & vårløk og krydret ruccula ♫♪
Tomatene tres på eienebærkvist (-eller grillpinner), stekes sammen med svinefileten de siste. Sett dem i en smurt ildfast form, strø over paprikakrydder og legg på en bit smør på hver potet
Herefter lægges de på en bageplade og knuses. Salat med knuste kartofler og svinefilet. Herefter sprayes lidt olie på, og de krydres med timian, salt og peber
Jeg spiste lidt svinefilet og dagens salat til. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill
En svinefilet, bliver rigtig lækker med en gang barbecue og en tur i kuglegrillen. Hvis du kan skaffe nogle friske makreller, bliver de altså også virkelig lækre på grillen
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.