Svinefilet og grønnsaker er klart på ca. Jevn sausen med maisennamel ut rørt i kaldt vann, og smak til med litt pepper og eventuelt salt, soyasausen inneholder mye salt -så smak på sausen først
Tomatene tres på eienebærkvist (-eller grillpinner), stekes sammen medsvinefileten de siste. Sett dem i en smurt ildfast form, strø over paprikakrydder og legg på en bit smør på hver potet
Brun fileten raskt på alle sider i en panne med en blanding av smør og olje. Rist litt på kasserollen underveis slik at aspargesen ikke fester seg i bunnen og den blir godt glasert i smørvannet
Ha pinjekjernene i en stekepanne på middels varme (uten olje eller smør). Krydre svinefiletenmed. Kok poteter, hell av vannet og surr de i godt smør, blandet med hakket persille
Jeg spiste lidt svinefilet og dagens salat til. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering, men vent med og legge på jordbærene til rett før servering
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.