Opbevar de syltede rødløg på køl, hvor de holder sig friske og spiselige i ca. På den måde får løgene lidt mere bid end ellers, hvilket jeg synes bedst om
Syltede rødløg smager godt oven påpålæg, som ost, rullepølse, sild m. Jeg sylter nu ikke kun rødløg jeg ikke kan få brugt, jeg indkøber nogle gange rødløg til formålet – alene på grund af den lækre smag
Ja, det er måske lidt tidligt på sæsonen at snakke om syltning, men jeg tager glæderne på forskud. Det er ikke kun chili vi sylter, men også en masse andet, der skal nok komme opskrifter på det hele
Første gang jeg stiftede bekendtskab med syltede rødløg var på Den Rustikke i Aarhus. Når lagen er kogt op hældes den over rødløgene i de to glas og der sættes låg på
et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere. I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode
Prik hul på tomaternes skind, så lagen kan trænge ind i dem. Jeg foretrækker at bruge så små tomater som muligt, så jeg kan hælde dem på så små glas som muligt
Jeg besluttede mig for at det måtte jeg bare prøve igen, og glemte så alt om de syltede løg, indtil jeg for et par uger siden så et opslag med dem på Facebook
Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
På pizza, i sandwich og såmænd også i gryderetter. For syltede peberfrugter smager godt. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker at gemme sommeren på glas og i fryseren og så nyde den gode sommersmag hele vinteren
Syltede rødløg får en sur sød smag og løgene får den fineste pink farve og pynter på maden. Jeg har hørt fra flere sige at syltede løg smagte fantastisk og perfekt at bruge som tilbehør i salater, burger med hjemmelavet burgerboller mm
De syltede tomater skal trække et par dage i køleskabet, og kan holde flere måneder på glas. Lørdag fejrede vi Jespers fødselsdag med god mad og hygge på sofaen og i går tog jeg Wilma i bæreselen og gik i køkkenet for blandt andet at sylte rødbeder og små cherrytomater
Jeg har på nettet set på forskellige måder at gøre det på, og her er min version. De syltede kirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.