svampeterrine med bagte kartoffelbåde
Kødfri fredag
Kødfri fredag
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jeg har brugt tre slags friske svampe til terrinen, markchampignon, porcinisvampe og østershatte, men du kan udmærket nøjes med én slags, fx champignon.
  • Østershattene har jeg anvendt som pynt, fordi de tilfører en anden struktur til terrinen, men de kan udelades.
  • ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  • 10 g tørrede Karljohansvampe
  • 100 g renset porre
  • 4 fed hvidløg
  • ½ kg markchampignon
  • 150 g porcinisvampe (ken erstattes af andre svampe)
  • olivenolie
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 spsk tørret timian
  • 4 æg
  • 75 g østershatte
  • 4 artiskokhjerter fra glas
  •  
  • sovs
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvedemel
  • 2-3 dl svampevæde
  • evt. lidt sojafløde
  • tamari

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.