Som jeg før har skrevet her på bloggen, er jeg en sucker for de her dage, da jeg synes, de er så hyggelige, og det giver fin mulighed for at lade sig inspirere til at lave særlige retter eller bagværk ud fra de givne temaer
Det har stået lidt stille på bloggen den sidste uges tid, og det må I dejlige mennesker undskylde. Og et godt råd er, at lade dit vaffeljern blive helt varmt inden du bruger det og ellers lade vaflerne varme længe nok – så skal de nok blive rigtig lækre og ikke hænge ved, som de labaner ellers kan finde på
Prøv gerne månedens burger eller deres specielle udgaver - de skifter i takt med årstiden og byder på nogle delikate og yderst inspirerende versioner af en traditionel burger
I dag står menuen på en klassisk dansk ret. Sæt låg på gryden og lad blomkålen dampe i ca. Steg bacon, champignon og løg på panden ( i en smule fedtstof)
Så hvis jeg havde været hjemme, ville jeg have insisteret på pandekager. Sådan kunne det jo af gode grunde ikke være, da jeg selvfølgelig er på efterskolen, men så må pandekagerne blive gemt til en anden god gang
Men i weekenden var der ro på og jeg besluttede derfor, at nu skulle jeg "back in business". Hos os har januar været særdeles travl og med meget skiftende arbejds- og spisetider
Måske har det noget at gøre, med den måde vi dyrker købedild på. De små plastikurtepotter med dild der aldrig strutter, aldrig dufter og aldrig smager af noget - jo de smager måske lidt af alt det plasktik, de er pakket så rigeligt ind i, for at holde dem oprejst
Steg koteletterne på en pande og skær de stegte koteletter og pølserne i mindre stykker. Held skålens indhold ud på panden og steg det færdigt, du kan vælge at røre rundt under stegning eller lav det som en æggekage
Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppet med på bølgen, og efter at have prøvet det – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
Der er bare ingen grænser for, hvad jeg kan finde på med sådan en portion vafler. som brøderstatning med pålægpå (se her) eller som burgerboller (se her)
Brun sukkeret på en varm pande og kom smørret i , lad æblerne koge med og kog det hele godt ind evt lav lidt forskel på dine æblebåde , så det ikke koger helt ud , men nogle æbler forbliver , det skal koge til det hele har sat sig lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.