Kartoffelsalat med dild får en helt særlig smag, der går virkelig godt til kød på grillen. I denne har jeg asparges og majs, men grøntsagerne kan sagtens skiftes ud med dem, du bedst kan lide
Det her er sådan nye, danske kartofler (efter min mening) smager aller bedst. Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
Jeg har en seriøs kærligheds affære med dild for øjeblikket. Jeg har altd været vild med dild… Men har det ligefrem sådan for tiden, at jeg nærmest tilrettelægger mine måltider, så dild kan indgå så ofte som muligt
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Imens din bygotto simrer på komfuret, skal du knække enderne af dine asparges og skære dem i små stykker, hakke dild groft og brække den varmrøgede laks (uden skind) i små bidder
Der er forår i luften, masser af jordbær og frisk salat i butikkerne. Vi skulle grille en kylling på dåse, og det minder mig bare om sol og sommer, derfor denne lette sprøde salat og selvfølgelig mormor dressing til
D. e. n. l. æ. k. r. t. a. v. d. j. g. i. å. M. s. o. m. f. y. S. H. T. b. u. p. ,. N. h. -. ). ø. L. &. (. 1. I. 5. 0. 2. 4. c. /. F. B. °. C. '. R. 3
Jeg har lige været på et meget spændende kursus i forbindelse med mit arbejde. Til frokost fik vi to salater, som jeg har tænkt mig at kopiere, fordi de er geniale
Jeg elsker et godt stykke laks, og det er selvfølgelig fordi det smager godt, men det hjælper også, at det er ret ukompliceret at lave og spise (ingen ben
Stegt i brunet smør et par min på hvert side. Sprød bacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.