Det smager virkelig godt og er perfekt både til morgenmaden med et æg ovenpå, madpakken med avocado eller min laksemousse (som kommer imorgen) ovenpå, eller til aften med noget helt tredje
birkes til at toppe brødet med. Jeg fik sådan lyst til lidt andet end det normale rugbrød jeg ellers køber, så faldt jeg over denne opskrift på stenalderbrød
Men også absurd fordi det man i dag kalder for stenalderbrød intet har med stenalderen at gøre. Her serveret med salat, hummus og brunch-linser til en dejlig “velkommen-hjem-fra-påskeferien-brunch”
Har fået opskriften af en kollega, så kan ikke med sikkerhed sige hvor den oprindeligt stammer fra. Mellemstebarnet kan ikke lide kerner og mand og ældstebarnet synes, at det kradser i halsen
økologisk speltmel til at minde alle ingredienserne sammen med. Jeg så for nylig et program i tv om, at især fibre og gulerødder skulle afhjælpe mine problematikker med oppustethed
Jeg har valgt at dele denne opskrift på stenalderbrødmed jer herinde da jeg syntes de smager utrolig godt, og de er gode som en lille snack til maden eller som mellemmåltid
Stenalderbrød er spækket med sundt fedt, protein og gode fiber. Almindeligt rugbrød kan tage en krig, at tilberede med en surdej, mens dette brød blot tager en times tid
Brødet er dejligt knasende med masser af grove kerner i. Men den store udfordring er så at bage brød uden korn, og mel, men jeg fik stukket denne opskrift i hånden i en helsekost jeg var i fornylig og tænkte nu skal jeg prøve
bage et stenalderbrød fyldt med sunde kerner. Bland dem med de øvrige frø og kerner i en skål. Fyld dejen i en lille rugbrødsform med slip let belægning og bag brødet ved 160 grader i ca 1 time og 5 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.