Stegte figner med balsamicokaramel
opskrifter.lidl.dk
opskrifter.lidl.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 8 stk. friske figner
  • 11 - 2 spsk. smør
  • 12 spsk. brunt rørsukker
  • 13 spsk. balsamicoeddike
  • 14 kugler vaniljeis
  • 1 Ingredienser For personer person 4 8 stk. friske figner friske figner 8 stk. friske figner (á ca. 50 g) 1 - 2 spsk. smør smør 1 - 2 spsk. smør 2 spsk. brunt rørsukker brunt rørsukker 2 spsk. brunt rørsukker 3 spsk. balsamicoeddike balsamicoeddike 3 spsk. balsamicoeddike 4 kugler vaniljeis vaniljeis 4 kugler vaniljeis Tilføj til indkøbsliste Ingredienserne blev tilføjet til din indkøbsliste. Gå til indkøbsliste
  • 1 Ingredienser Vælg ingredienserne som du vil tilføje til din indkøbsliste: Vælg alle 8 stk. friske figner friske figner (á ca. 50 g) 1 spsk. smør smør 2 spsk. brunt rørsukker brunt rørsukker 3 spsk. balsamicoeddike balsamicoeddike 4 kugler vaniljeis vaniljeis Tilføj til indkøbslisteSådan gør du: Tid: 30 Min. Fignerne tørres forsigtigt af og deles i 4. Brun dem i 1 min. på snitfladerne i det varme smør. Strø sukker på og lad det karamellisere. Tag fignerne af panden og fordel dem på 4 tallerkener. Hæld eddike ved karamellen og lad det koge ind til det er tyktflydende. Læg vaniljeis i kugler på tallerkenen, dryp med balsamicokaramel og server straks. Hertil passer småkager som fx italienske cantuccini.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.