1 Ingredienser
For personer person 4 8 stk. friske figner friske figner 8 stk. friske figner (á ca. 50 g) 1 - 2 spsk. smør smør 1 - 2 spsk. smør 2 spsk. brunt rørsukker brunt rørsukker 2 spsk. brunt rørsukker 3 spsk. balsamicoeddike balsamicoeddike 3 spsk. balsamicoeddike 4 kugler vaniljeis vaniljeis 4 kugler vaniljeis Tilføj til indkøbsliste Ingredienserne blev tilføjet til din indkøbsliste. Gå til indkøbsliste
1 Ingredienser
Vælg ingredienserne som du vil tilføje til din indkøbsliste: Vælg alle 8 stk. friske figner friske figner (á ca. 50 g) 1 spsk. smør smør 2 spsk. brunt rørsukker brunt rørsukker 3 spsk. balsamicoeddike balsamicoeddike 4 kugler vaniljeis vaniljeis Tilføj til indkøbslisteSådan gør du: Tid: 30 Min. Fignerne tørres forsigtigt af og deles i 4. Brun dem i 1 min. på snitfladerne i det varme smør. Strø sukker på og lad det karamellisere. Tag fignerne af panden og fordel dem på 4 tallerkener. Hæld eddike ved karamellen og lad det koge ind til det er tyktflydende. Læg vaniljeis i kugler på tallerkenen, dryp med balsamicokaramel og server straks. Hertil passer småkager som fx italienske cantuccini.
S. P. R. Ø. D. A. L. T. M. E. G. N. B. Y. ,. F. I. V. &. Æ. e. n. d. j. l. i. g. s. p. r. ø. a. t. b. å. y. m. o. h. v. k. f. æ. 1. (. ). c. 2. -. 0. 6. 3. /. 4. u. H. K
Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel. Lad fedtet blive på panden og steg nu kyllingen i fedtet til det er gennemstegt og krydr med salt og peber
Server de kogte brune ris med de stegte grøntsager og varmede chili beans. Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Når nudlerne nu er sprøde på begge sider, så hælder du en blanding af soya’erne, sukker, og vin på og skiller nudler forsigtigt fra hinanden med to spisepinde
D. e. n. h. r. t. a. i. l. v. d. g. å. ,. o. s. m. b. u. p. L. k. y. c. f. ø. æ. I. J. (. ). T. -. R. 4. S. 0. 2. 1. j. 8. /. 6. P. 3. V. 5. N. K. 7. H. w. 9. r l
Servér straks til de stegte sild, gerne med ekstra citron i både og groft rugbrød. Krydr sildefileterne indvendig med finthakket dild, finthakket persille, salt og peber
J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.