SriLanka - du har taget mit hjerte. Størstedelen af srilankanerne praktiserer buddhisme, hvilket har medført, at alle ved, hvad det at være vegetar vil sige
Denne ret er inspireret af srilankansk sambar (linse-grøntsags’grød’). Den serveres med en srilankansk inspireret æble-sambal (laves normalt med revet kokos, maldive fish flakes (som endnu er umulige at opdrive med mindre du vil købe 500 kg) og andet)
For en lille uges tid siden, havde jeg en spændende snak med nogle af mine Crossfit-makkere. Vi snakkede om sunde fødevarer, uden for mange E-numre, skjult sukker og generet guidelines til at træffe et lidt sundere valg i butikkerne
Bløde, asiatiske og dampede boller fyldt med det lækreste snaskede, smagsfulde og møre kød. Jeg har først lige stiftet bekendtskab med den asiatisk fyldte bolle, og i dag vil jeg lære dig, hvordan du laver den
I sidste uge var jeg så heldig at blive inviteret til morgenmad i Københavns lufthavn. Formålet med mit besøg var at se de mange steder som tilbyder alternativer til den traditionelle (og kedelige) sandwich med hvidt brød og mayo som kan smides i håndbagagen på farten
Hvis du leder efter en god grøntsags”kur”, kan det være, du skal prøve en ’reboost’. Jeg kalder det bevidst en reboost og ikke detox, da jeg ser det som et ’boost’ til at komme på rette køl igen
Jeg har altid, da jeg var yngre, syntes at surdej, var noget underligt, besværligt noget, og jeg har ikke rigtigt været klar over, at det faktisk kan bruges til andet, end bare rugbrød, ikke før jeg begyndte at undersøge det rigtigt, her i vinter, hvor min far en dag, ud af det blå sagde "Hvornår skal du i gang med at bage rugbrød
Der er ikke noget der er ret meget bedre end at sætte tænderne i stykke godt chokolade. Et stykke tempereret chokolade er skinnende blankt, med en ensartet overflade og giver et godt knæk når man tager en bid
Jeg har nettopp vært i New York, inspirasjonsby nummer én når det gjelder mat, mote og byfenomener. Før jeg reiste, gjorde jeg grundig research og samlet en hel del med tips
For at være helt ærlig (og det skal jeg jo), har juice aldrig sagt mig det helt store. Jeg elsker alle frugter og grøntsager men vil helst kunne se dem, tygge på dem og så har jeg aldrig rigtig smagt en juice på grøntsager jeg har haft lyst til at drikke flere af
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
I søndags havde vi besøg af Christians forældre til spisning og lidt hygge. Som altid kan det være lidt svært at finde ud af, hvad vi skal servere, og denne gang gik jeg i en lidt anden retning, end jeg plejer
Hvis du gerne vil spise vegetarisk eller vegansk til jul, eller blot ønsker lidt inspiration til grønne elementer på julebordet, så er det nu du skal læse med
For et stykke tid siden, arvede jeg en bagemaskine. Jeg syntes faktisk, det var lidt åndssvagt, men min mor, havde en eller anden forestilling om, at sådan en, da måtte være, noget nær, guds gave til mennesket…
Indeholder reklamelinks. Alt jeg ved om surdej…. Inden vi går i gang, vil jeg slå fast, at jeg naturligvis også har lært noget om surdej fra forskellige kilder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.