Squash boller
juliechristiansen-1
juliechristiansen-1

Squash boller

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • • 50 gram smør
  • • 4 dl skummetmælk
  • • 50 gram gær
  • • 1 dl creme fraise
  • • 2 tsk groft salt
  • • 200 gram revet squash
  • • 2-4 fed hvidløg
  • • 1 dl hakket persille
  • • 800 gram hvedemel

Instruktioner

    1. Smørret smeltes i en gryde og mælken tilsættes.

    2. Blandingen varmes op, til det er finger lunt, tages af og creme fraisen tilsættes.

    3. Rør nu gæren ud i blandingen.

    4. Herefter tilsættes de øvrige ingredienser.

    5. Blandingen slås godt sammen og man lader den hæve i Ca et kvarter.

    6. Man former nu blandingen til boller og lader den hæve Ca en time.

    7. Herefter pensles bollerne med æg og drysses med groft salt og evt timian, oregano eller hvad man ellers har.

    8. Bollerne skal have Ca 15 minutter i ovnen ved 200grader. Husk at hold øje med dem.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.