Kylling i karry med blomkålsris
juliechristiansen-1
juliechristiansen-1

Kylling i karry med blomkålsris

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • (Ca. 4+ personer)
  •  
  • Sovs
  • • 450 gram kyllinge bryst
  • • Ca 2 spsk hvedemel
  • (Evt en sjat flydende margarine)
  • • Ca 3 dl skummetmælk
  • • 1 dåse Kokosmælk
  • • 1 kyllinge bouillon
  • • 1 grønsags bouillon
  • • Ca 3 spsk karry
  • • Salt & Peber
  • • 1 dåse ananas i tern
  • • 2 røde snack pebere (skåret i fine tern)
  • • 2-300 gram ærter i bælg (skåret halve)
  • • 1 squash (skåret i tern)
  •  
  • Tilbehør
  • 1 stort blomkålshoved

Instruktioner

    1. Kyllingen skæres i tern, steges og gemmes til senere.

    2. En sjat margarine eller mælk puttes i en gryde og der tilsættes Ca 2. Spsk hvedemel. Imens man røre godt, tilsættes skummetmælk til massen er som en tyk sovs.

    3. Kokosmælken tilsættes, og der røres bouillon (hele) ud i sovsen. Når de er opløst tilsmages der med karry, salt og peber.

    4. De ordnede grønsager puttes i sammen med kyllingen og sovsen smages til igen efter opkog.

    5. Blomkålen rives groft på et rivejern.

    Blomkålsrisen spises råt med sovsen ovenpå. Velbekomme ☘

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.