• 0.5 dl vand+ (til massen er sammenhængende men tyk).
Instruktioner
Kagen:
1. Alle ingredienser blandes sammen og mixes med håndmikser, så alle klumper osv er væk.
2. Muffin formene (Ca 21 stk) smøres med flydende margarine og dejen tilsættes.
3. Ovnen tændes og når den er varm puttes kagerne ind.
4. kagerne skal have Ca 10-15 minutter ved Ca 150 grader.
5. Når kagerne er færdige, tages de ud og afkøles.
Glasuren:
1. Alle ingredienserne blandes sammen. tilsæt vand stille og efter behov. Glasuren skal være tyk. Det er en god idé også at piske Glasuren for at undgå klumper.
2. Når kagerne er afkølende puttes Glasuren på og kagerne er klar til at spise.
Små lækre muffinshapsermedchokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Jeg har før delt en opskrift på chokolade cupcakes – den kan du finde her. Da muffinsene var færdig bagt og afkølet lavede jeg et hul i midten af dem og fyldte det med karamel
Chokolademuffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endelig dobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der med garanti ikke nok
J. a. m. i. n. e. u. f. s. k. l. g. t. d. o. r. (. M. j. ,. y. ø. C. h. b. ). æ. p. å. v. N. c. D. S. 1. 2. 0. 5. 4. 3. B. T. F. L. -. H. w. I. z. . n l
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. æ. l. 1. 2. o. g. u. d. m. ,. a. ø. c. h. 3. 7. 5. b. v. 0. å. j. (. ). /. 4. X. L. q. 6. y. %. B. I. V. S. -. 8. A. J. K
F. æ. r. d. i. g. e. c. h. o. k. l. a. m. u. f. n. s. b. t. p. S. å. j. v. ). J. y. ø. N. D. M. ,. C. 2. 0. (. 1. 5. 4. 3. /. R. T. é. K. B. -. V. . n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.