Chokolade muffins med glasur
juliechristiansen-1
juliechristiansen-1

Chokolade muffins med glasur

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • kagen
  • • 8 spsk kakao
  • • 250 gram hvedemel
  • • 300 gram sukker
  • • 1 tsk natron
  • • 1 tsk bagepulver
  • • 1 tsk salt
  • • 2 æg
  • • 150 gram flydende margarine
  • • 2.5 dl vand
  •  
  • Glasuren
  • • 6 spsk kakao
  • • 200 gram flormelis
  • • 2 spsk flydende margarine
  • • 2 tsk kanel, stødt.
  • • 0.5 dl vand+ (til massen er sammenhængende men tyk).

Instruktioner

    Kagen:

    1. Alle ingredienser blandes sammen og mixes med håndmikser, så alle klumper osv er væk.

    2. Muffin formene (Ca 21 stk) smøres med flydende margarine og dejen tilsættes.

    3. Ovnen tændes og når den er varm puttes kagerne ind.

    4. kagerne skal have Ca 10-15 minutter ved Ca 150 grader.

    5. Når kagerne er færdige, tages de ud og afkøles.

    Glasuren:

    1. Alle ingredienserne blandes sammen. tilsæt vand stille og efter behov. Glasuren skal være tyk. Det er en god idé også at piske Glasuren for at undgå klumper.

    2. Når kagerne er afkølende puttes Glasuren på og kagerne er klar til at spise.

    velbekomme

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.