Spinatlasagne smager godt med salat til. Du kan med fordel forberede og samle lasagnen først på dagen, stille den i køleskabet, og så først sætte den i ovnen en tre kvarters tid før, maden skal på bordet – så behøver du ikke stå i køkkenet, mens du har gæster
Gulerødderne blandes i et lille ildfast fad med olie, salt, peber og timian. Jeg synes, spinatlasagne smager fantastisk selvom det er en meget simpel ret
Jeg har ofte lavet spinatlasagne på mit arbejde, men det er altid blevet lavet med laksestykker i, hvilket er lidt træls når man, som mig, ikke bryder sig om fisk men elsker spinat
Grøn peberfrugt (som man jo aldrig kan bruge til noget, har fundet sit kald) giver den helt særlige smag og sammen med en masse muskatnød bliver lasagnen perfekt
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Pisk dem medricottaosten og salt og peber. Krydr med salt og peber. Smør alu-formen med olivenolie. Pensl snitslerne med olivenolie og krydr med salt og peber
denne opskrift er nok ikke lige én du skal give dig i kast med på en almindelig hverdagsaften. Start med skaldyrsfonden - meget gerne allerede om formiddagen, den dag den skal bruges
spinatlasagnemed svampe. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Bland den hakkede eller optøede spinat medricottaosten. Dertil en mangosalat med quinoa, som går rigtigt godt i spænd, både smagsmæssigt, men så sandeligt også farvemæssigt er det en sand fryd for øjet
Lidt ricottaost (hytteost ville helt sikkert også være lækkert). Jeg tog ingen mål, mens jeg lavede retten, så mængderne er angivet med store forbehold
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.