Spinatlasagne smager godt med salat til. Du kan med fordel forberede og samle lasagnen først på dagen, stille den i køleskabet, og så først sætte den i ovnen en tre kvarters tid før, maden skal på bordet – så behøver du ikke stå i køkkenet, mens du har gæster
Traditionelt laves ricottamed den valle der bliver til overs fra almindelig osteproduktion. Du bliver ved med langsomet at hælde mere eddikeblanding i og røre rundt
Gulerødderne blandes i et lille ildfast fad med olie, salt, peber og timian. Jeg synes, spinatlasagne smager fantastisk selvom det er en meget simpel ret
Super lækker chokolade kage medRicotta og gulerødder. Min gode kollega som jeg har lavet det mange gange kom forbi til morgen for at vise mig hele fremgangsmåden i at lave den på gammeldags manèr med spæk på og opbagt sovs, hvilket jeg nok ikke havde fundet ud af selv første gang
Jeg har ofte lavet spinatlasagne på mit arbejde, men det er altid blevet lavet med laksestykker i, hvilket er lidt træls når man, som mig, ikke bryder sig om fisk men elsker spinat
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Jeg er meget vild med tunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Det er noget utraditionelt at putte ricotta og æg i sin tunmousse, det ved jeg, men du burde nu prøve det
Kolde lasagneplader med en creme af grøntsager, ricotta og pesto. Server drysset med basilikum. ricotta. Bland squash, agurk, ærter, citronsaft, ricotta og pesto og krydr med salt og peber
De er tilmed sunde, da dejen er fuldkorn og fyldet fedtfattigt. ricotta. Hvis de skal med som en del af madpakken eller spises af børn kan man lave dem halvt så store
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.