også fortrinligt til at tage med i madpakken. Og så er de bagt i ovnen uden fedtstof, så de er også. Spis dem med salat til eller i pitabrød eller en wrap
Jeg vil anbefale ovnen, hvis du vil spise falaflerne sammen mednoget andet – f. Jeg havde jo egentligt besluttet at de skulle være fedtfattige ogdermed en tur i ovnen
Falaflerne har jeg smagt til med citronsaft, spidskommen, lidt chili og frisk persille, og så er de rullet i sesam- og nigellafrø, som virkelig gør noget ekstra for smag og konsistens
De kan eksempelvis spises i et pitabrød med blandet salat og guacamole eller tzatziki som dressing. Jeg har i dag prøvet at lave falafler for første gang, og det var overraskende let
Der er bare lige det medfalafler, at de kræver sindsygt mange ingredienser og ret meget arbejde. Hvis man har en friture eller en høj pande der kan fyldes godt med olie, kan man med fordel friturestege falaflerne – Det gør at man kan lave dem helt runde
noget jeg ofte laver hvis ikke der lige er noget tiltalene i køleboksen eller hvis det bare skal gå hurtigt, være billigt og samtidig noget jeg kan have med på farten eller madpakke dagen efter
Rør tahin med hvidløg og citronsaft og rør vand i til dressingen har en fin konsistens. Det er ikke før lykkes mig at lave gode falafler af kogte kikærter, men disse lykkes faktisk rigtig fint
De stærke kikærter vendes ogsåmed denne blanding. Så kan de altid selv medbringe deres protein. EN HURTIG FREDAGS ret, som efterlader dig men en masse energi og en fuld mave
Storemusen havde maddag og havde valgt at lave falaflermed tzatziki. Og igen… Det er ikke, fordi jeg ikke laver mad i rigelige mængder og en masse nye opskrifter, jeg har bare så meget hyr med nye opskrifter og at alt skal laves fra bunden, så jeg glemmer fuldstændig at tage billeder også… Og det er altså lidt plat at skrive blogindlæg om mad uden fotos
Derefter skal de ikke koges, men derimod blendes sammen med alle de andre ingredienser. Falaflerne bliver serveret for vegetarerne sammen med det, som vi andre nu spiser, men man skal lige passe på at ikke kødæderne snupper dem for næsen af vegetarerne, for de er rigtigt lækre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.