De har en smuk rød farve disse rødbedefalafler, som du. falafler for sig. finder i dagens opskrift. Og så er de bagt i ovnen uden fedtstof, så de er også
Jeg har ikke tal på, hvor mange pakker falafler jeg har spist indenfor de sidste par uger. Jeg er kæmpe fan af falafler og de er efterhånden blevet fast inventar i min fryser
Så når der kommer en vegetar til middag, så er denne opskrift på falafler ikke at kimse af. Form falaflerne som om det var frikadeller i den størrelse, du bedst kan lide
Falafler er helt klart en af mine yndlings-spise. Jeg har dog altid købt dem frosne (hvilket er en dyr fornøjelse), fordi mine hjemmelavede altid faldt fra hinanden på panden
Menuen kom til at bestå af de falafler Trini før har haft succes med (se her), ketchup, marinerede rødløg og en salat af fintsnittet hvidkål, ruccola, appelsin og peanuts
Steg alle dine falafler i olivenolie i ca. Skær fladbrød i kvarter, og anret falaflerne på en stor tallerken med fladbrød og citronbåde, drysset med persilleblade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.