Ovnbagte falaflermedrødbede. I en skål blendes de kogte kikærter sammen med revet rødbede. Loppefrøskaller blandes op med vand indtil det bliver en geléagtig masse
Falaflerne har jeg smagt til med citronsaft, spidskommen, lidt chili og frisk persille, og så er de rullet i sesam- og nigellafrø, som virkelig gør noget ekstra for smag og konsistens
De kan eksempelvis spises i et pitabrød med blandet salat og guacamole eller tzatziki som dressing. Jeg har i dag prøvet at lave falafler for første gang, og det var overraskende let
Der er bare lige det medfalafler, at de kræver sindsygt mange ingredienser og ret meget arbejde. Jeg synes helt ærligt, at de smager lige præcist ligeså godt som var de lavet med en masse besvær fra bunden
noget jeg ofte laver hvis ikke der lige er noget tiltalene i køleboksen eller hvis det bare skal gå hurtigt, være billigt og samtidig noget jeg kan have med på farten eller madpakke dagen efter
Her er en mættende salat med masser af proteiner. Flå rødbederne og skær dem i tynde både. Linser eller bønner og fuldkorn i en salat betyder, at man virkelig får MAD – i modsætning til en salat med grønne blade, agurk og tomat
Skyl og skær champignongerne ud i skiver og kom dem på panden medfalaflerne. Jeg har ikke tal på, hvor mange pakker falafler jeg har spist indenfor de sidste par uger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.