Servérharerne med kartofler, saucen og lidt ekstra ribsgelé. Forberedelsestid. Jeg si’r ikke, at de gamle danske retter ikke kan gøres pæne og være en fryd for øjet – det er blot ikke lige tilfældet her
Hvordan skal man være, og hvad skal man interessere sig for. Så måske jeg i virkeligheden har en fordel fordi jeg kan relatere til disse problemstillinger
Dermed fik jeg købt den rigtige tykkelse i hæklenål med det samme. Egentlig ville jeg gerne have brugt en tykkere snor, men denne var, hvadjeg lå inde med, og jeg ville ikke køre ud og købe nyt, så jeg måtte nøjes
Jeg lavede tre forskellige slags og i lidt forskellige størrelser. Der har for alvor i den seneste tid været stilhed på bloggen, men det kan ikke være anderledes lige nu
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Jensens Bøfhus med Liva. I går aftes – trods min dårlig dag, havde jeg overskud til at bage. Så hvis i ikke har prøvet at lave sådan nogen brød før, så skal i altså prøve det
Jeg synes, at det er tankevækkende at rigtig mange af mine forløbsdeltagere ser det som en stor udfordring at der ofte bliver serveret rundstykker, kage osv
Har du valgt hvordan din adventskrans skal se ud i år. Fire meget forskelllig adventskranse. Jeghar sat manden igang med at lede efter et egnet stykke træ
Puha hvor jeg håber min lille Theodor ikke helt har glemt, hvordan man er glad og tilfreds og at hans sovehjerte ikke helt er forsvundet – PLEASEpleaseplease, giv mig min baby tilbage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.