i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. l. e. n. h. a. m. d. v. t. s. 5. 0. g. k. f. æ. 1. p. 2. ½. b. c. 6. ´. u. K. ø. R. S. L. å. ". -. H. 7. ,. y. T. l
Forlorenhare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Forlorenhare. Steg ”haren” i ca. Hak timian groft og vend det sammen med rodfrugter, olivenolie, salt og peber
Serveres sammen med kogte kartofler, en smule tyttebærmarkelade, skysovs og WALDORFSALAT. Riv et løg meget fint og kom det i en skål sammen med den blandede fars
Stegeskyen/sovsen hældes fra og koges igennemi en lille gryde og smages tilmed salt, peber og måske lidt æblegele, hvis den mangler det der lilleæble-pift, der gør hele forskellen
Vispiser det med en dejlig grøn salat. Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Krydr med tørret timian, salt og peber. Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.