Nu har jeg fået købt mig en metalknop til min Le Cruset gryde, så jeg kan sætte den i ovnene over 200 grader og så den oprindelige knop ikke går i stykker - SÅ skal der bages brød i gryde
Hvis du har lavet hummus med tahin, så har du helt sikkert tahin i overskud til f. Brødet smager allerbedst samme dag som det er bagt, men kan også gå an dagen efter
Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
Skorpen blev fuldstændig fantastisk, den bedste skorpe jeg har lavet nogensinde. I tirsdags bippede en besked ind på min mobil hvor der stod at der skulle afhentes en pakke på posthuset
Siden har jeg købt en Ankarsrum Assistent og den klarer opgaven uden det mindste slinger i valsen. Skub bagepapiret med bollerne ind på den varme bageplade og bag dem i ovnen først i 5 minutter ved 250 grader, skru derefter ned til 220 grader og bag videre i ca 10 minutter, eller til bollerne er lækre og færdigbagte
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater. Opskriften er fundet her. Vi lavede få ændringer, som er med i opskriften herunder
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.