D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
Forslag #2 til brug af daggammelt brød er disse afsindigt lækre og nemme crostinis med chiliost. De er super som en lille snack, i madpakken, som appetizer, som tilbehør, til tapas, som
Crostini er måske nok den aller mest kendte og klassiske italienske anti-pasti og er i al sin enkelhed jo bare ristet brød penslet med olie og toppet med det fyld man nu synes om
Læg crostinierne på bagepapir på en bageplade. Tomatsuppe og rugbrøds crostini med gedeost2 løg1 skalotteløg1 fed hvidløg1 spsk olivenolie2 spsk hakket citrontimian1 kvist rosmarin1 tsk cayenne peber1 stk appelsinskal (3-4 cm)200 gr tomatpuré (urtekram)2 spsk balsamico1 tsk sukker3 dl urtebouillon2 dåser hakkede flåede tomater (á 400gr)2,5 dl madlavningsflødePil alle løgene og hak dem groft. Rugbrøds crostinis6 skiver rugbrød1 spsk olivenolie100 gr frisk gedeost1 spsk hakket timianHavsalt og friskkværnet peberTænd ovnen på 200 gr. Rist crostinierne i ovnen i 8-10 minutter
Jeg elsker de simple pastaretter, som er nemme og hurtige at lave, hvor de enkelte og få ingredienser træder i karakter og som bare smager virkelig godt - og det er lige det, denne cremede og friske sommerpasta med safran og friske ærter gør
D. e. t. r. n. i. g. s. ø. d. a. -. y. k. l. N. o. m. f. b. j. ,. u. c. I. v. æ. h. R. S. p. A. å. (. 4. 6. ). 1. 3. 0. 7. 2. /. 5. K. B. T. P. è. 8. 9. L. C. M. ". " g
Så først safransaucen. Safran sauce. HvidvinEt nips safran1 tsk. fiske bouillon 4 æggeblommer75-100 g koldt smør i ternSafran og hvidvin koges op, fiske bouillon tilsættes
E. n. s. u. k. e. r. b. ø. d. a. g. m. f. S. h. l. t. i. -. p. o. v. D. j. ,. å. H. y. 5. 0. 1. M. æ. /. L. T. I. c. 3. (. ½. ). 2. F. 7. P. R. K. ". A
Muslinger i hvidvinssauce med safran. 1 tsk gurkemeje til at farve sovsen safranfarvet – for safran var heller ikke lige på lager. 1 tsk gurkemeje til at farve sovsen safranfarvet – for safran var heller ikke lige på lager
Den tyrkiske safran plejer jeg at have med hjem fra Libanon. Det er også et rigtig lækkert krydderi som ikke er ligeså dyrt som "almindelig" safran, så man har ikke ligeså dårlig samvittighed når man eksperimentere i sit køkken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.