En skøn chokoladekage med fudge-agtig konsistens og en himmelsk chokoladesmag. Du kan si kakao over kagen, pynte den med blomster, ristede nødder, frysetørrede bær eller servere den præcis, som den er
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Blend hele herligheden, køl den ned og ryst den lidt, inden du hælder op. -) I år står den på en Baileys til kaffen nytårsaften og det er jo ikke det værste
så den bliver lidt koldere inden den spises, derved sætter tærten sig også lidt bedre fast. Men jeg skal nok opdatere, når den er klar og færdigudviklet
Disse sandwichbrød er super nemme at lave, og så kan du jo slaske lidt på sofaen, mens de bager. Det kan jo forekomme – selv for en sundhedsterapeut – at man ikke gider lave mad, og lige præcis sådan havde jeg det i fredages efter en lang arbejdsdag
Det er ingen i denne verden andre enn en selv man kan legge skylda på når man våkner opp dagen der på og munnen smaker død hamster og tretten illsinte dverger spiller alternativ punk-samtidsmusikk på oljefat inne i hodet ditt
Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres i firkanter, når den skal serveres. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den ogsåbliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Når kagen er afkølet - ikke helt kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.