E. f. t. e. r. a. k. ø. n. h. v. i. l. å. p. m. æ. b. s. d. u. ,. g. o. K. y. j. J. c. 2. W. w. N. M. I. (. H. ). D. -. R. 1. ½. *. B. q. P. S. ". Å. O. A. 7. l
I. d. e. n. u. g. h. a. v. N. t. o. b. i. l. k. y. (. r. ø. s. å. æ. ). ,. j. m. p. f. q. J. c. D. S. w. K. O. -. R. M. 2. 1. ½. C. 3. 6. 0. +. L. P. V. x. T. E. H. 8. U. z. 4. F. ) g
Vend mango i til sidst og top medcashewnødder. Hvis du sidder og tænker, at det nærmest er umuligt (medmindre du rister et par skiver rugbrød, steger et spejlæg eller bikser en omgang grød sammen) så kan du godt tro om
Nem og lækker vegansk ostesovs med kartofler og cashewnødder. Stiller du sovsen på køl, bliver den mere fast i konsistensen og kan med fordel bruges som dip, f
Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes. Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen
Disse er med brombær og cashewnødder og smager skønt på terrassen en solrig eftermiddag. Derefter blendes de med agavesirup, banan og vand til det har en passende konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.