Denne utgaven er laget, som en vegetarrett med kun grønnsaker -og de herlige asiatiske smakene. Jeg har tidligere laget en utgave med reker, som du finner oppskrift på her
I en blender, blendes de kogte kartofler, opblødte cashewnødder gærflager, sennep og en smule kogevand tilsættes lidt efter lidt, indtil sovsen har den ønskede konsistens
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.