Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
– Smag til med salt og friskkværnet peber (først til aller sidst). Den er proppet med grøntsager. Læg løgene lidt til side, kom lidt mere olie i gryden og svits karryen
Bland det hakkede kød med alle krydderierne og det hakkede løg. Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
I. d. a. g. h. r. j. e. n. u. s. p. i. t. l. m. J. ,. k. f. o. v. D. -. M. y. å. b. ø. E. ½. (. æ. ). P. w. 9. 0. 3. 2. c. 4. A. 1. R. G. 6. q. B. S. L. V. T. H. ". *. O. /
Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød. Serverer du din massaman med sidstnævnte, er det nok en fordel at vælge cashewnødder til din massaman ret, da det ellers godt kan blive en massiv peanuts oplevelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.