I opskriften bruger hun kalkunkød, men jeg vidste ikke lige hvor jeg kunne finde det i hakket form, så jeg lavede det med oksekød - og tilsatte desuden mornaysauce, en ting jeg absolut ikke kan undvære i lasagne
Kartofler med ansjossmør som tilbehør. Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [
rigatoni pasta, penne eller skruer. Start med at sætte en gryde let saltet vand over at koge. Når vandet koger, hældes pastaen i, varm en sauté pande op med en god slat olivenolie
Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu. Kartoffel og kyllingelever. Det bliver nok svært at få alle aspekter med, men jeg vil forsøge
Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere
Start med at sætte smørret i ovnen i en ildfast beholder, jeg bruger mit chokolade vandbad. Kyllingelever må ikke få for længe da det ellers bliver grynet – lidt lyserød i midten er helt ok
Kødsovs medkyllingelever og squash pasta. Eller steg i rigeligt med kokosolie på panden. Lækker morgenmad med spiraler fra en sød kartoffel, stegt med øko-bacon, svampe og et spejæg
Sommersalat med røget makrel. Kyllingelever. Kyllingelever. #1, Squashgetti eller strimlet dampet kål med kødsovs. #2, Hvidløgsstegt kyllingelevermed broccoli og hvidløgsskvalderkål. #3, Tunfad med masser af grøntsager. #5, Sommersalat med røget makrel. #6, Tomatsuppe med rejer. #7, Tærte med røget laks
Jeg ankom til øen Monte Isola i Iseosøen på en smuk oktoberdag, og fandt plads på Castello Oldofredis skønne terrasse med udsigt til fastlandets silhuet, søens krusningerne og stedets smukt indrettede omgivelser
Blend kyllingeleverne sammen med løgblandingen og hæld lidt efter lidt det smeltede smør i. Fred nu være med det – sagen er den, at moussen er rigtig god
Leveren blendes og blandes sammen med det hakkede kød. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. Dæk formen med 1 lag bacon. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever. 300 g kyllingelever eller 200 g svinelever
Jo måske stegt flæsk, men det er faktisk ret unfair at sammenligne noget som helst med stegt flæsk…. Denne ret blev opfundet en dag for længe siden, da jeg som typisk studerende tænkte, at der også måtte være andre måder at spise den obligatoriske pasta med kødsovs på
Nogle gange lykkes det endda, som med denne ret, der helt sikkert ikke er lavet for sidste gang. Den er dog lidt speciel, i og med at det er svært at finde salsiccia, en italiensk rå, krydret pølse, i butikkerne
Men noget, der smager meget i den retning – en let pate, der vil gøre sig godt som elegant og lækker nippemad, når nytårsgæsterne kommer – det kan klares medkyllingelever og en god spiseskefuld andefedt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.