250-300 gr
pasta (rigatoni her, de passer godt til ovnpasta)
2
løg
8
hvidløgsfed
2-4
chilier (alt afhængigt af tolerance)
500 gr
champignon
1/2
broccoli
Parmiggiano reggiano
50-100 gr
revet ost (kan nemt undlades, men jeg havde en rest havarti)
1 lille
dåse tomatpuré
1.5-2 dl
fløde
Salt
Peber
Basilikum
Revet muskatnød
Paprika
Naturligvis, på bedste italienske vis, skal der også brød til denne ret. Det kunne være alt muligt, men jeg vil her tillade mig at reklamere aldeles skamløst for min kærestes fantastiske foccacia med ost opskrift. Det må jeg godt…
Herefter skyldes saltet af med koldt vand, og skiverne duppes tørre med køkkenrulle. Læg så skiverne på et fad og drys med grofthakkede nødder, friskhakket persille og lidt flydende honning
Jo måske stegt flæsk, men det er faktisk ret unfair at sammenligne noget som helst med stegt flæsk…. Denne ret blev opfundet en dag for længe siden, da jeg som typisk studerende tænkte, at der også måtte være andre måder at spise den obligatoriske pasta med kødsovs på
Hotdogs med det hele – og alt hjemmelavet. Salsiccia. Hvis det er helt rigtig, så skal pølserne laves med vildsvinekød, men det var altså ikke lige til at opdrive her i nabolaget, hvorfor jeg har lavet dem med svinekød i stedet for
Læg dem på bagepapir drysset med lidt mel, så de ikke klistrer fast, mens du laver de sidste. Saucen laves ganske simpelt ved at smelte smørret ganske langsomt sammen med den friske rosmarin
Papadelle med ricotta og salsiccia – måske ikke den pæneste ret, men den smager fa’me godt. 1 salsiccia 250 g ricotta Frisk pasta 75 g friskrevet parmesan Friskhakkede krydderurter efter smag Salt Peber Sæt vand til at koge, og kog pastaen deri
Efter en uge med wienerschnitzler, salsiccia, knödel, kaiserschmarrn und so weiter i det Italienske er virkeligheden nu atter tilbage med dertil hørende mad, som tager højde for fedtindhold, mangel på pasta og ris og hele baduljen
Pizza medsalsiccia og svampe. Det var en meget fin hentydning, som jeg jo umuligt kunne ignorere – så her kommer mit forsøg på at lave klassisk italiensk pizza af den napolitanske variant – det vil sige med tynd sprød bund og sparsomt fyld
Her er det en pizza medsalsiccia, spinat og en masse frisk, hakket rosmarin. noget mere fyld, men med en god bund smager en hel enkel margherita også fantastisk
Den ene pizza fra sidst var en klar favorit - det var den medsalsiccia, rødløg og champignon så den lavede jeg igen - og den blev såmænd lige så god denne gang
Start med at skrabe kartoflerne, og kog dem derefter i saltet vand til de netop er møre. Salsiccia. I mens blandes creme fraîchen med hakket dild, de to slags sennep, frintsnittet spidskål og rødløg i helt tynde, halve skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.