Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat og noget gnave grønt i madpakken
Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang piroggermed i madpakken. Pirogger. Det gav mig en stor lyst til at eksperimentere med at lave mine egne
Saml pirogger. Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Del dejen i 14 lige store stykker, som først rulles til runde boller og dernæst rulles flade til en rund cirkel med en kagerulle. Sæt de samlede pirogger på en bageplade og lad dem hæve i 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 12-16 minutter
Dejen til piroggerne er lavet med en smule fuldkornsmel, så de bliver grovere og mætter længere. Jeg lavede en stor portion af disse fyldte pirogger, og så var der lækker madpakke til mig og min roomie i flere dage
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød. Har bagt disse lækre Pirogger der skal nydes i ferien
En af de færdige piroggermed råkostsalat. Piroggerne afkøles på en bagerist. Super god ide til at bruge en rest kødsovs eller andre rester med hakket kød
Det herlige ved pirogger er, at de kan fyldes med lige netop de råvarer, du har i køleskabet. Jeg havde tilfældigvis rest fra en steg, som jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle gøre med
Menu stod på de lækreste piroggermed økologisk oksekød – serveret med det grønt som du ønsker. I starten af september var hele familien i Silkeborg og besøg en fantastisk gård i forbindelse med Økologisk Høstmarked og stemningen var helt perfekt
Saml pirogger. Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Del dejen i 14 lige store stykker, som først rulles til runde boller og dernæst rulles flade til en rund cirkel med en kagerulle. Sæt de samlede pirogger på en bageplade og lad dem hæve i 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 12-16 minutter
Pirogger er lækre brød med fyld. De er ideelle til aftensmaden (sammen med en fyldig salat som fx spidskålssalat som jeg har en opskrift liggende på), til frokost, i picnickurven, til buffeter eller i madpakken
Piroggerne lægges på en bageplade og pensles. Kødet tilsættes og svitses med til det er brunet. Piroggerne er rigtig gode både til aftensmad og til madpakkerne í dagene efter
I. s. i. d. t. e. u. g. f. o. r. ø. j. m. p. k. y. l. n. ,. h. a. v. H. 3. 6. 5. J. å. b. M. D. O. æ. c. P. –. 1. 2. (. 4. ). 0. -. F. R. T. Æ. B. G. K
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.