Smag dejen til og begynd at forme frikadellernemed en teske, så de bliver den størrelse, du ønsker. Herved bliver dejen mere medgørligtog smagsnuancerne træder lettere frem
Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med vegansk madlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
Helt traditionelle frikadellermed en lækker, fyldig spidskålssalat, som også børnene vil synes om. Rør creme fraiche med citronsaft, salt, peber og honning og vend i salaten
og rør farsen sammen. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med. Lad den stå 10 minutter inden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med
Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller medsovsog kartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.