Kalkunbrystetogananasskiverne skæres ud i tern. Det er en nem og meget velsmagende ret, som på finviskombinerer det søde med det syrligei en god balance
Fyld farsen ikalkunenog sy den sammen med bomuldssnor. Læg kalkunen med brystet opad på ovnens rist. Tilsæt løg, æg, timian, salt, peber og kalvekød og rør farsen godt sammen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. E. f. t. e. r. n. a. v. l. u. g. p. å. b. j. d. ,. h. m. o. k. æ. s. w. J. D. O. 4. 2. 1. /. L. ø. K. y. (. ). -. B. c. 5. 0. S. 3. 7. H
Appelsin sammen med rodfrugter ogkalkun er en rigtig god blanding. Denne opskriftfik jeg afprøvet sidste lørdag, da Datteren og jeg havde besøg af Den Glade Murer ogminlillebror
Her ser du forskellen på indholdikalkunbrystogkyllingebryst uden skind. Tomater, peberfrugt, basilikumogcitronsaft kommes i en blender og blendes sammen til en pesto
Jeg elsker at lave mad og bruger meget af mintid på mad og alt hvad det indebærer. Om mig. Jeg kiggeraltid efter ideerimin hverdag ogbliverinspireret på mange måder, men falder selvfølgeligogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kalkuni fad er en let oghurtig ret, der smager særdeles godt. Derefter tilsættes kartoflerne, der er skåret iskriverog vendt ilidtolivenolietilsatpaprika, peber og salt
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. n. g. r. e. d. s. (. 4. p. o. ). 6. 0. k. a. l. u. f. t. 1. b. F. h. v. ø. c. y. m. 3. ½. 2. S. T. •. æ. K. å. ,. V. A. 8
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.