Del. Pilaf er oprindeligt en ret – eller tilbehør – der bliver tilberedt af langkornede ris. Den har sin oprindelse i Tyrkiet, men spises mange andre steder i verden også
Frokosten i dag blev til denne lækre sag. Det skulle endelig have været en ris pilaf men jeg fik lavet en alt for stor portion og så var der ikke plads til risene i gryden
Er du faldet for det tyrkiske køkken, har du været på ferie i Tyrkiet og savner det allerede, eller har du bare lyst til at prøve nogle andre kødgryder end de danske, så tjek vore samling af opskrifter på nogle af vores tyrkiske specialiteter og delikatesser herunder
Del. Jeg er i det tyrkiske køkken og lave beyti kebab. Og beyti kebab er virkelig klassisk tyrkisk smag. Jeg kunne godt forestille mig et tyrkisk gadekøkken, der lige langede en gang beyti kebab over disken som take away
Rør champignon i pilaffen og smag til med salt og peber. Rispilaf og kylling går godt i spænd med de søde appelsinfileter i denne meget nemme og sunde hverdagsret
Skær broccolien i buketter og damp den i et par minutter og bland den i ris pilaffen. Skær kyllingekødet i terninger og marinér det i yoghurt, citron og kanel i cirka en time i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.