2½ dl
langkornede ris – jeg bruger brune ris, også kaldet fuldkornsris. De både mætter og smager godt, men skal have lidt længere tid end hvide ris.½ løg
Pilaf. Pilaf er nok en ret – eller et tilbehør – de fleste har stiftet bekendtskab med. For godt nok er pilaf tyrkisk af oprindelse, men det bliver spist over hele verden
Spis med ovnstegte kartofler eller ris pilaf og evt. Tænd ovnen på 180 grader. FarsKom det hakkede kød i en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg
Man kan lave rispilafer på alle mulige måder. Man kan blande pilafen med spidskommen og graham masala, hvis man vil have en arabisk inspireret rispilaf
Skær broccolien i buketter og damp den i et par minutter og bland den i ris pilaffen. Skær kyllingekødet i terninger og marinér det i yoghurt, citron og kanel i cirka en time i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.