Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldte peberfrugter og så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
være peberfrugtermed spændende fyld. Skær peberfrugterne over på langs og fjern frøstolen. På sådan en trist og kedelig regnvejrsdag trænger man til noget mad med masser af farve
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Det var rigtigt sommervejr og det var lige vejr til fyldte peberfrugter
Når skindet er sort tag peberfrugterne ud og læg i en skål med låg. Skær i strimler i ønskede størrelser og læg strimlerne i et glas sammen med hvidløg der er pillet og skåret i grove stykker
Læg de hele peberfrugter på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Det bedste, du kan gøre for dine peberfrugter (og for dig selv, og dem du laver mad til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.