Gulerodssalatmed ærter og feta. så en færdigkøbt suppe fra karton blev byttet ud med en dejlig frisk salat og et par kolde frikadeller – det er da alt andet lige lidt mere forårsagtigt
Med mindre jeg pimper dem, naturligvis. Tilsæt 1 spsk olivenolie og saft fra en halv citron, bredbladet persille, grofthakkede mandler og nektariner i små tern
Dryp dressingen over og drys medsesamfrøog frisk mynte eller koriander. Det er nærmest en klassiker, og her har gulerødderne fået en dressing med ingefær og spidskommen, der passer godt til de søde rosiner og rødder – og giver salaten et strejf af Østen
Denne marokkanske gulerodssalat består udover strimler af sprøde gulerødder også af saftige appelsiner, syrligtsøde granatæblekerner, sprøde kikærter, frisk mynte ogsesam vendt i en cremet tahindressing
Inden det marineret kød steges, så dryp lidt honning på begge sidder af kødet og drys medsesamfrø. Ved at bruge en frysepose, sparer man opvasken, og man kan lukke posen helt tæt
græskarkerner ristet på en tør pandeSkræl æblet og skær det i tynde små skiver, og kom det i en skål med citronsaften med det samme for at undgå de bliver brune
Pynt med persille. Evt hakket løg 1/2 æble eddike 1/2 sukker Chili evt frisk hakket eller chili flager Sød chilisovs Salt Peber Citronsaft Røres sammen til sukkeret er smeltet , kom mango , tomat og peberfrugt i og lad det trække , gerne dagen før. Græskarkerner Olie Salt Kom olie og salt på kærnerne og bag dem i ovnen på 180 grader i ca 10 min , evt vend dem undervejs
Dette efterlod mig et halvt græskar, og jeg tænkte at lave noget suppe ud af den, sammen mednogle pastinakker jeg havde liggende, og fryse det ned, så jeg havde aftensmad til nogen gange
rør først med håndmixer, ælt derefter med hænderne. Fordel dejen i 16 boller på en bageplade og lad hæve lunt 20 min. Pænsl med æg, og put i ovnen i 15-20 min 390 f
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.