- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Kom så med noget sol og varme. Søde Danmark. Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
Jeg havde brug for noget, som jeg kunne spise til mellemmåltider. Brød mætter mig ikke i særlig lang tid, men det gør proteiner og grøntsager til gengæld
Breading, altså panering, kan laves på et utal af måder. – Nogle mere sunde end andre. Spiser du low carb har du måske allerede vinket farvel til fiskefiletter og paneret kalkun eller snitzel
Jeg lod mig inspirere lidt af det bahji jeg lavede i sidste uge. Man kan bruge alle de forskellige slags grøntsager man nu har lyst til, måske er der noget der smager bedre end gulerod
Så skulle pankoen gerne være knas tør. Den færdige panko skal køle helt ned. Pankoen kan gemmes i et lufttæt glas eller dåse, men man kan også lægge det i fryseren til man skal bruge det næste gang
Med en mor der bor i USA er det næsten oplagt at lave lidt “vegan junk”. Derfor har jeg valgt at lave en breaded tofu, kunne forestille mig at det også kan laves med tempeh
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.