Panerede kalkunschnitzler med rødkålssalat
www.spisbedre.dk
www.spisbedre.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Skyl risene i koldt vand, og kog dem i ca. 30 minutter, til de åbner sig. Hæld vandet fra, og køl dem lidt af i en si under rindende koldt vand. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp med spidskommen, salt og peber. Vend schnitzlerne i æg og herefter i rasp. Steg dem i olie og smør på en pande i ca. 5 minutter på hver side. Snit rødkål fint. Skær skrællen af appelsinerne med en skarp kniv, og skær frugtkødet i fileter. Rens og snit forårsløget. Skyl og hak persille. Bland det hele med de vilde ris. Rør olivenolie, æbleeddike, salt og peber sammen i en skål, og hæld dressingen over salaten. Rist mandler og græskarkerner på en tør pande, til græskarkernerne popper. Drys dem over salaten.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.