Start med at smelte smør i en gryde og brun okseboven på alle sider ved høj varme. Skær stegen iskiver, top med en smule væde fra fra gryden, som gerne skulle være blevet tyk, som en sovs
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. g. r. y. d. t. m. o. ,. h. u. l. a. v. s. ø. f. k. b. J. p. j. å. M. 2. c. 3. 6. 1. /. 4. æ. S
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 5. 0. g. r. k. a. l. v. e. h. j. t. 2. s. o. u. ø. d. f. å. c. m. p. n. 1. ½. ,. b. 3. K. æ. G. F. y. S. B. T
Jeg har her brugt oksebov som er et meget budgetvenligt kødstykke, som dog har brug for mindst et par timerstilberedning - men så er det også mørt som smør
Varm olivenolie op i en stegegryde og brun kødet grundigt på begge sider. En ret, der som alle simreretter sagtens – ja endda med fordel – kan laves dagen før, den skal spises
med AGURKESALAT. Indrømmet, det er ikke det mest præsentable billedevi har kunne lave, men ikke desto mindre er den klassiskegrydestegtekylling det mest møre og velsmagende stykke kød til dato - bum
Skræl og vask grønsagerne, skær dem derpå i store stykker og i sammen med kødet. Fjern låget og indkog kraftenl væsken igryden meget, så den bliver tyk og som en sauce
Smagen er kraftig og skønt sammen med rodfrugter, som vi får en del af ivinter halvåret. Det har jeg aldrig prøvet, men det skal da prøves en dag, måske på grillen
Kom den i en gryde og smag den til. Med en skarp knivridsede jeg fedtkanten. Vifik dette skønne stykke oksebov, og så lavede jeg en sk¨øn marinade, hvor jeg brugte flere af de ting, som jeg nævner iindlægget "Værd at gemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.