Ingredienser 4 spsk. kokosolie 2 stk stort løg i skiver 1 stk. peberfrugt 2 fed fed hvidløg 2 cm frisk ingefær 3 tsk. gurkemeje 1 spsk. Tandoori-krydderi 4 dåser Mosede tomater (passata) 3 dl. kokosmælk 100 g babyspinat lidt limesaft lidt salt Planteboller 500 g Plantefars 2 stk æg 2 stk forårsløg 4 spsk. fløde lidt Lidt peber og salt
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Hak løgene, varm en gryde op med olivenolien og kom løgene heri. Kom gryden tilbage på varmen, lad det simre og kom så den marinerede kylling (og tilhørende saft) i
Alle spiste løs af den indiskekalkungryde. Bloggen har også en Indisk lakseret, som er virkelig god. Svits det i en stor gryde, i dit foretrukne fedtstof
Skyl linserne, fx i en si og kom dem derefter op i gryden sammen med bouillonvand og kokosmælk. Kom olie i en gryde ved middel-høj varme og tilsæt cocktailtomater (gem cherrytomater til senere), squash, løg, hvidløg, krydderier, salt og peber og steg et par minutter
Varm olie og smør i en gryde. Bland yoghurt med presset hvidløg, revet ingefær og krydderier. Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for
H. o. s. e. l. k. r. v. i. n. d. m. a. ,. g. t. (. æ. p. f. J. O. ). å. h. b. ". D. R. y. ø. S. u. c. -. 4. V. N. 2. T. I. P. B. j. L. C. 8. 1. ½. x. à. 0. 3. /. 5. 6. F. 7. é. 9. G. Y. E. A. r l
Jeg lavede denne indiske suppe med varme krydderier og håbede på at den kunne give lidt varme. Krukkerne blev trimmet og venter nu på at blive plantet til med forårsblomster
Server medindisk naanbrød. Det er en ret med meget smag i fra både ingefær og chili, men hvis du ikke er til krydret mad, kan du bare skrue lidt ned for mængden af disse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.