Det er blevet pinse og vejret er noget køligere end vi har været vantil i lang tid efterhånden. Heldigvis kommer solen frem ind imellem og Pinsen nydes med alle mulige hyggelige ting
Første indlæg i det nye år, og det bliver en opskrift med hindbær…. Ja ja okay, den er måske “lidt” sommer-agtig, men ikke desto mindre, så smager den virkelig skønt, og så er den sund, som mange nok foretrækker i januar måned
Et af mine nytårsforsætter har været at spise mindre kød og kun økologisk. I mine nyeste bøger om sund mad finder jeg meget inspiration og der findes virkelig mange sunde og lækre alternativer
Så er januar igang, og januar er ligmed nytårsforsæt. Jeg lavede denne juice i morges, da grønssagsjuice om noget er sundt og spræng fyldt med vitaminer
Først og fremmest – Et forsinket “GODT NYTÅR” til jer alle. Det er faktisk fortsat her ind i januar, men NU håber jeg, at det hele snart bliver bedre (og roligere
Salt og peber. Fordi nytårsaften havde jeg fandme travlt med tilberedningen af nytårs menuen, dagen derpå for mange tømmermænd og i januar måned travlt med alle mine nytårsforsæt som skulle overholdes
Det tog mig derfor en søndag at komme tilbage i gear hvad angår kødgryderne, men resultatet blev heldigvis så godt, at jeg nu har fornyet lyst til mad og gode råvarer
Der kommer masser af sund og god mad på bloggen, fuld af spændende og farverige grønsager. Jeg håber, at I alle kom godt ind i det nye år, og har mod på et nyt et af slagsen
Jeg har her samlet et lille udpluk af nogle af de bedste, sjoveste, hyggeligste, mest anderledes, velsmagende og inspirerende madoplevelser jeg har haft i det forgangne år
For mange er nytår uundgåeligt tid til at gøre status og sætte mål. Det sidste er noget, som jeg selv gør rigtigt mange gange i løbet af et år, næsten dagligt, hvor jeg har en lille bog, hvor jeg formulerer mine taknemmeligheder, drømmer og ønsker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.