I deres rå form giver de godt med knas - fx. De danner altså en gelelignende substans, hvis man lader dem ligge i væske, og det er netop grundlaget for den populære chiagrød, som jeg endelig også har fået afprøvet
Godmorgen derude (eller formiddag hvis I har været oppe længe). Ideen opstod egentlig i sommerhus med en veninde for et par uger siden, hvor vi gerne ville eksperimentere med en ny version af bagt havregrød, og da vi begge var ret vilde med det, måtte jeg hjem, lave det igen og tage billeder af retten, så jeg kunne dele den med jer også
Grød er altid et hit til morgenmaden og gerne med forskellig slags topping og fyld. Nu ville jeg også prøve at lave en bagt udgave af grød, da jeg har set en lange række billeder, som ser så lækre ud
Om morgenen røres chiagrødengodt igennem, da der kan være klumper. Det kan være svært at tro, at et så lille frø kan indeholde så mange gode egenskaber
Så er overnight grød noget for dig. Overnight grød er en fantastisk opfindelse. Hvis det nu alligevel er lige vovet nok for dig, kan du finde en anden overnight grød lige her – den er med nogle bær i stedet
Følelsen af at spise kage til morgenmad, og samtidig få en sund og dejlig start på dagen, er svær at hamle op med… Og det er præcis hvad mine forskellige opskrifter på bagt grød kan – og den her er ingen undtagelse
For tiden er det rigtig grødvejr. Grøden er inspireret fra GRØD. Ingredienserne til grøden blandes i en gryde og ved høj varme koges grøden under omrøring, indtil den rette konsistens kommer
Denne bagte grød er dog ikke i nærheden af kage – den er fyldt med gode sager som havregryn, pærer, varme krydderier, søde dadler og sprødt nøddeknas på toppen
Skal din morgen være lidt ekstra lækker, så kan jeg varm anbefale denne grød. Selvom denne grød ikke tager lang tid at lave, så er det altså klart en af mine favoritter til disse “slow-mornings”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.