F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. v. a. j. m. k. æ. t. p. å. M. h. R. A. ,. y. b. T. f. N. Y. c. ø. J. L. ". -. ). H. (. 2. 1. E. w. C. I. 0. 6. B. 3. 9. %. 5. 7. K. S. P. y g
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. o. p. u. n. ,. k. j. y. m. b. J. å. M. ø. F. c. S. ". q. I. 3. 0. -. 4. 1. /. A. (. 2. 5. ). K. V. ½. B. R. C. 8. %. 6. T. N. G. P. O. z. H. w. L. E
- for idag er det dagenOg disse små finurlige nytårscookies skal altså med til nytårsfest i aften. ) Da det i år er en fyr der ligger hus til, ja så skal værtsgaven jo være en smule drenget
Det blev til denne bagte cheesecake – eller New York cheesecake som den også bliver kaldt. Da jeg i sidste uge skulle have gæster, blev jeg anmodet om, at lave cheesecake til dessert – og den anmodning behøvede jeg ikke at få to gange
Barbecue marinade. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Rør det hele sammen og vend kødet i marinaden og lad dem stå et par timer
De smøres ind i barbecuemarianden. 8 kyllingelår1 lille dåse tomatpure1 stort fed knust hvidløg1 spsk brun farin1 spsk sirup½ spsk balsamico edikke2 spsk oliesalt og peber1 stort løg1 sort rødløg1 stor rød snack peber3 store gulerødder6 dl vand3 dl parboiled ris1 boullionterninglidt saltBarbecuemarinaden røres sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.