En rigtig lækker cremet pastasaucelavet på blomkål. Den har en dejlig mild smagaf blomkål som passer perfekt sammen med den lille snert afkarry og så til slut en masse sprødt bacon udover
By Madfidusen. Hvem siger atman hver dagskal diske op med et stort gourmet måltid. Mankansagtens servere en lækker tallerken uden en massefancy ingredienser og finesser
Alle ingredienserne lige klar til at bruge. De ternede grøntsager brunes og steges godt igennem. Narman steger farshar det en tendens til at klumpe sammen i starten
Jeg faldt lige over en opskrift på whiskey sauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Jo længere tid den står og simrer des bedre bliver den, efter en halv times tid er grøntsagerne helt integreret i saucen og giver en dejlig chuncky BBQ sauce
De fleste aspirerende hjemme-kokke vil vel gerne lavesaucebearnaise. der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtetatmange mennesker mest er vant til rygende varmpulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engangkan lide ægte, lun bearnaise… Men det smagerfaktiskfantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Opskrift Bearnaisesovs, Bearnaisesauce, Bearnaise sovs, Bearnaisesauce. Du kan ikke forvente, at en pose pulver indeholder æg, løg og estragon, og så skal der bare hældes kogende vand på
Opskrift Hollandaisesauce. saltHvid peber. Hollandaisesauce er lidt af en kunst at tilberede. Og jeg taler ikke om den pulversovs eller papsovs du plejer atvarme
Sennepssauce. Nytårstorsk skal serveres med kartofler og sennepssovs samt et traditionelt tilbehør afhakkede rødbeder, hakkede hårdkogte æg og ristede baconterninger, som helst skallavesaftørsaltetbacon
Og ærligt talt, en af mine yndlingssaucer. En ægte klassiker. Og ligesom med mangeandreklassiske opskrifter, fx den ærefrygtindgydende crème brûlée, så er det slet ikke så svært som man går og tror
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.