Brud, boller, kald dem hvad du vil, men uanset hvad, så er det en fornøjelse hver gang. Jeg plejer at lave gulerodbrud i lange baner, men alternativt kan man lave chokolade-brud til børnefødselsdagen (eller bare til dem, der har en sød tand) eller rosin-brud som det halvsunde kompromis
For mig er der ikke meget, der slår friskbagte boller om morgenen. Især ikke når de er koldhævede. Jeg ved ikke, om du bager dine egne boller, men det kan altså virkelig anbefales
Jeg synes det er superlækkert med friskbagte boller om morgenen. På en hverdagsmorgen skal det være nogle der er hurtige at lave, så koldhævet dej jo oplagt at bruge
De er nemlig super gode til morgenbrød, til madpakken og de er bare så nemme at lave. Min skønne søster har været så venlig at gøre mig opmærksom på denne opskrift på koldhævede boller- og det er jeg hende meget taknemmelig for
H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. “Ej, Lui, vi har bare bagt de allerbedste gulerodsboller i hjemkundskab
Koldhævede boller. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Koldhævede chiaboller. Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampelyset igen
- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kan man udelade kernerne i gulerodsbollerne. Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.