Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Dagen efter tages dejen ud og står et par timer på køkkenbordet og får lidt varme. Drys mel på bordet og vend dejen et par gange inden den deles i 3 lige store dele. Sæt de 3 brød på en bageplade, læg et par snit med en skarp kniv og efterhæv tildækket i 30 minutter. Brødene bages i en forvarmet ovn, først 10 minutter på maxiamal varme, derefter skrues der ned på 200 og de får 15 minutter mere
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
Jeg elsker at bage boller og hver gang tænker jeg, at NU har jeg fundet den bedste opskrift på boller, men den den her gang, MÅ det simpelthen være den bedste opskrift og boller jeg nogensinde har bagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.