Her får I toforskellige veganske småkager af en dej. ToSlagsSmåkager af en Dej, ca. kartoffelmel. Til min mors fødselsdag havde jeg lovet at lave nogle småkager, og da der er veganere i familien skulle de gerne være veganske
Sunde og lette småkager. Bag småkagerne i en 180 grader forvarmet oven i 15 min. Ingredienser. 2 modne bananer2 dl havregrynMos banerne ud i havregrynet
Lav en fordybning i midten, kom æg i og ælt, til dejen netop hænger sammen. Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Jeg smagte disse traditionelle italienske småkager første gang i den lille by Montaretto, hvor vi engang var til en alternativ vinsmagning med små vinproducenter, mens vi boede i Italien
Så snart dejen er ensartet skal du stoppe med at arbejde med den. Udstik forskellige figurer. The post Smørbagte småkager med vanilje og kanel – super sprøde
Kom et æg i af gangen og fisk dem op med to gafler og sætter dem på et stykke bagepapir. Jeg elsker marcipan og synes det er hyggeligt at sidde og forme disse æg og finde forskellige smag og fyld der skal i dem
Opskriften indeholder kartoffelmel i, men det kan sagtens erstattes af almindeligt hvedemel. Julen nærmer sig og det betyder selvfølgelig hjemmelavede småkager
Til 3-4 personer (Lille bradepandeform, eller de viste runde former)1 dl hvedemel½ dl fuldkornshvedemel3/4 dl sukker 3/4 kakaopulverEn stor knivspids ægte vaniljepulver (eller ½ tsk vaniljesukker)1 tsk bagepulverEn knivspids himalayasalt2-3 tsk rapsolie - eller anden neutral olieMokka-version3/4 dl kold, stærk kaffe eller espressoBlåbær-version3/4 dl appelsinjuice - gerne friskpresset30 gram friske eller optøede blåbærTænd ovnen på 185 grader varmluftBland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, og rør godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.